"Expansion of Happiness is the purpose of Creation." 
                                               - Maharishi Mahesh Yogi
Slider

Om Hinduismen.dk

Der lever i dag mange hinduer over hele verden. Mange hinduer følger de hinduistiske traditioner, men det er de færreste der ved hvorfor religionen er som den er. Til forskel fra f.eks. kristendommen, så bliver man ikke undervist om hinduismen, og dens skrifter er heller ikke oversat til så mange sprog til at den almindelige hindu kan læse om religionen på det sprog, som vedkommende behersker.

Der findes i dag nogle danske hjemmesider, hvor man kan læse om hinduismen, men ofte er det ikke alle synspunkter, fortolkninger og informationer om hinduismen, som kan læses på disse hjemmesider.

Formålet med denne hjemmeside er at sammenholde forskellige informationer om hinduismen fra bl.a. store dybdegående hjemmesider på engelsk om hinduismen, og oplyse hinduer i Danmark på dansk om hinduismen og dens budskaber. Mange af artiklerne er er oversat fra de engelske hjemmesider og mange af dem er også oversættelser sat sammen fra forskellige artikler omkring det samme emne.

Der dukker ofte ny viden op omkring et emne, og i de tilfælde vil en artikel blive opdateret med disse. Men det er et stort arbejde, så derfor tager det også en del tid at opdatere denne hjemmeside med ny viden, så derfor vil der mangle informationer om specifikke emner, men de vil blive tilføjet med tiden.
 
Alt i alt håber jeg, at denne hjemmeside kan være med til at udvide din horisont om hinduismen og være til gavn for alle der interesserer sig for hinduismen og dens traditioner.


-Pirapaharan Navaratnam

 

© Hinduismen.dk - Template by JoomDev

Please publish modules in offcanvas position.